Pravilnik o zasebnosti

Pravilnik o zasebnosti - AdriaticOnline.eu

Toplo pozdravljeni na adriaticonline.eu in hvala, da uporabljate našo spletno stran. Velik poudarek dajemo na varovanje vaših osebnih podatkov in na tem mestu bi vas radi seznanili o formi in obsegu zbiranja, predelovanja in uporabe osebnih podatkov v povezavi z uporabo naše spletne strani.

Vaše osebne podatke bomo obravnavali v zaupnosti in v skladu s pomembnimi predpisi o varovanju podatkov, določenimi z zakonom o varovanju osebnih podatkov ter s to izjavo o zasebnosti. Vaši podatki ne bodo niti objavljeni niti posredovani tretjim osebam.

Radi bi vas seznanili z dejstvom, da lahko prenos podatkov preko spleta (na primer s komunikacijo preko spletne pošte) vodi do varnostnih lukenj. Popolna zaščita podatkov pred dostopom tretjih oseb ni mogoča.

Tretje osebe ne smejo uporabljati kontaktnih podatkov, objavljenih zaradi zahteve po zagotovitvi informacij o avtorju objav, z namenom pošiljanja nezaželenih reklam in informativnih materialov. Pridržujemo si pravico do uporabe pravnih sredstev v primeru nezaželene distribucije promocijskih informacij, kot je vsiljena pošta.


Podatki, ki jih zbiramo :

Osebni podatki : Nekatere od naših storitev lahko uporabljate ne da bi se registrirali na naši spletni strani. Vendar morate, da bi koristili vse storitve spletne strani, ustvariti račun.

Da lahko naše storitve delujejo, moramo med procesom registracije zbrati določene podatke ter jih obdelati.

  • Uporabniško ime
  • E-mail naslov
  • Geslo

Vaš e-mail naslov in geslo nista vidna drugim uporabnikom. Teh podatkov ne bomo razkrili tretjim osebam in/ali jim jih posredovali na kakršenkoli drug način.

Morebiti bodo shranjene tudi nekatere druge informacije o vas, na primer, če vnesete dodatne podatke na vaš osebni profil ali če komunicirate s skrbniki spletne strani. Te podatke lahko vnesete povsem in zgolj po lastni volji.

Poleg zahtevanih informacij bodo drugim uporabnikom vidni naslednji podatki, v kolikor jih vnesete na vaš osebni profil:

  • Ime
  • Država
  • Podatki o meni
  • Fotografija
  • Povezave do profilov na družbenih omrežjih

O piškotkih :

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate s to politiko, in dovolite uporabo piškotkov v skladu s pogoji iz te politike.

Piškotki so datoteke, ki jih spletni strežniki pošljejo spletnemu brskalniku, ki ga uporabljate, le-ta pa jih shrani.

Podatki se nato pošljejo nazaj na strežnik vsakič, ko preko brskalnika obiščete spletno stran na tem strežniku. To spletnemu strežniku omogoči prepoznavanje in sledenje spletnih brskalnikov.

Obstajata dve glavni vrsti piškotkov: piškotki seje in stalni piškotki. Sejni piškotki se izbrišejo iz računalnika, ko zaprete brskalnik, medtem ko trajni piškotki ostanejo shranjeni na vašem računalniku, dokler niso izbrisani oziroma do datuma, ko potečejo.


Piškotki na naši spletni strani : AdriaticOnline.eu uporablja te piškotke na tej spletni strani, za naslednje namene:

  • piškotek qtrans_cookie_test – uporabljen za zaznavanje jezika
  • piškotki Google

Google piškotki : AdriaticOnline.eu za analizo uporabe spletne strani uporablja Google Analytics, ki ustvari statistične in druge podatke o uporabi spletnih strani s pomočjo piškotkov, ki so shranjeni na računalnikih uporabnikov. Pridobljene informacije, ki se nanašajo na obisk naše spletne strani, se uporablja za izdelavo poročila o uporabi spletne strani. Google sicer te informacije hrani in uporablja. Googlov pravilnik o zasebnosti je na voljo na: https://www.google.com/privacypolicy.html

AdriaticOnline.eu na tej spletni strani objavlja Google Adsense oglase. Te oglase Google prilagodi tako, da odražajo vaše interese. Da bi Google ugotovil vaše interese, bo spremljal vaše gibanje po spletu z uporabo piškotkov. S pomočjo Google Ads Preferences Manager, dostopnim na: https://www.google.com/ads/preferences/ lahko pogledate, izbrišete ali dodate interesne kategorije, ki so povezane z vašim trenutnim brskalnikom. Na naslovu  https://www.google.com/privacy_ads.html lahko izberete možnost, da vam partnerska omrežja Adsense sistema ne nastavljajo tega piškotka. Pozor, ta mehanizem (opt-out) uporablja piškotek, in če počistite piškotke iz vašega brskalnika vaš opt-out ne bo treba ohranjen. Da bi zagotovili, da tega piškotka ne boste prejemali, vam predlagamo, da si namestite dodatek za brskalnike, ki poskrbi za to, da kljub izbrisu piškotkov brskalnik upošteva vaše nastavitve https://www.google.com/ads/preferences/plugin.

© 2008 - 2021 AdriaticOnline.eu All Rights Reserved. | Pišite nam | Pravilnik o zasebnosti